Ta kontakt med oss for mer info.
Hanne Handeland
Eiendomsmegler MNEF
Ådne Hognerud
Eiendomsmegler MNEF

Eidjord Resort - 800 moh.

- Aktiviteter året rundt

Inspirert av populære fjelldestinasjoner rundt om i verden har vi invitert verdens fremste resortplanleggere, EcoSign Resort Planners, til å skreddersy Vestlandets nye høyfjellsdestinasjon. 

 

Vi planlegger en tett og intim fjellandsby med gågate, butikker, restauranter, serveringssteder og underholdningstilbud. Det er også planlagt ett hotell med alle fasiliteter. 

 

Ferdig utbygget vil Eidfjord Resort ha et rikt aktivitets- og opplevelsestilbud for store og små, sommer og vinter. Her kommer bla. alpinbakker, akebakker, terreng- og railspark, klatrepark og aktivitetspark for barn og unge. 

 

Fra enden av den koselige gågaten i landsbyen er det planlagt en ca 1500 meter lang stolheis til toppunktet vi har valgt å kalle «Amundsen`s viewpoint». Her vil du kunne nyte en fantastisk utsikt over Hardangervidda, Hardangerjøkulen og Sysendalen.

Interaktiv kart over området

Hvor er vi?

Eidfjord Resort er tett på det meste...

Ta kontakt med oss

Velkommen til tomtevisning. Tomtene er godt og synlig merket i området

Kontakt oss for privat visning!

Hanne_Handeland
Hanne Handeland
Eiendomsmegler MNEF

Hanne har lang erfaring med prosjektsalg av eiendommer på fjellet - og sørger alltid for at alt av salgsmateriell og -dokumenter er på plass til avtalt tid.
Ta kontakt med Hanne for mer info.
+47 988 22 926

Jannike
Jannike S. Herleiksplass
Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF

Jannike er vår mestselgende eiendomsmegler og daglig leder ved kontoret. Hun har stor ekspertise på fritidsmarkedet, som hun kjenner bedre enn noen andre.
Ta kontakt med Jannike for mer info.
+47 979 75 151

Adne_Holestol
Ådne Hognerud
Eiendomsmegler MNEF/Økonom

Ådne bringer herlig ungdommelig energi inn i teamet vårt - og du skal lete lenge for å finne en mer målrettet og hardtarbeidende eiendomsmegler enn ham.
Ta kontakt med Ådne for mer info.
+47 922 08 195

Vi er mange eventyr. Og best av alt.
Vi er ditt eventyr – fra fjord til vidde.